Jadłospis
- Główne dania - |
||
- Filet z piersi kurczaka (150g) panierowany |
18,- |
|
|
16,- |
|
|
19,- |
|
Pierogi z mięsem, ruskie, szpinakowe (6szt)Pielmieni (12szt.) |
19,-22,- |
|
Policzki wołowe (150g) |
22,- |
|
Kartacze z mięsem (1szt) |
10,- |
|
Pstrąg pieczony w ziołach (100g)Polędwica z dorsza (100g) |
10,-15,- |
|
|
||
Bruschetta (2szt.) |
10,- |
|
Placki ziemniaczane (3szt) ze śmietana i łososiem |
17,- |
|
|
|
|
|
|
|
- Przystawki - |
||
|
|
|
Babka ziemniaczana z sosem grzybowym i surówka
|
16,- |
|
- Sałatka z grilowanym kurczakiem (300g)
|
18,-13,- |
|
- Zupy - |
||
- Rosół z kury z makaronem |
12,- |
|
-Zupa pomidorowa |
12,- |
|
Barszczyk czerwony z uszkami (5szt)
|
16,- | |
Zupa grzybowa |
16,- |
|
Zupa kowbojska (fasola, warzywa, chili) |
13,- |
|
- Desery - |
||
- Deser lodowy |
18,- |
|
- Szarlotka na ciepło z bitą śmietaną |
12,- |
|
- Gofr (1 szt.) |
6,- |
|
- Gofr szefów kuchni (1 szt.) |
14,- |
|
- Naleśnik (1 szt.) |
5,- |
Do naleśników i gofrów polecamy następujące dodatki w cenie 1.00 pln każdy:
syrop klonowy, sosy: czekoladowy, truskawkowy, jagodowy, malinowy, ajerkoniak, toffi
oraz owoce i wyśmienitą bitą śmietanę domowej roboty w cenie 2.00 pln za porcję.